Bestellen in Venlo, Tegelen en Blerick

Bestelroulette

Een hoop Venlonaren hebben inmiddels het gemak van online eten bestellen ontdekt. Maar heb je geen idee wat je wilt bestellen? Daar hebben wij de oplossing voor. Vanaf nu kun je gebruik maken van de bestelroulette. Zo makkelijk is bestellen nog nooit geweest! Draai aan het rad en druk op bestellen. Keus genoeg, want er doen 55 verschillende restaurants mee!

Bestellen in Venlo, Tegelen en Blerick

De Venlose winkeliers en restaurants komen naar je toe!

Vanaf 15 december zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd om het coronavirus te bestrijden. Dit houdt in dat cafés, restaurants en veel winkels gesloten zijn. Ook vraagt het kabinet ons om zoveel mogelijk thuis te blijven. Wel is het mogelijk om onder andere kleding, cadeaus en eten te laten bezorgen of afhalen, zodat jij ook thuis van je favoriete producten van lokale ondernemers kunt genieten.

Dus heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Dan kun je gewoon bij de meeste winkels en restaurants in Venlo, Tegelen, Blerick en de rest van Groot-Venlo terecht. Bestel het online en zij bezorgen het bij jou aan huis.

Denk aan de lokale ondernemers, zij staan net als altijd voor je klaar!


Hoe werkt het?

Kies hieronder uit welke categorie of welk stadsdeel je iets nodig hebt en bestel direct bij de betreffende ondernemer.
Let op! Er komen regelmatig nieuwe aanbieders bij; houd deze pagina dus goed in de gaten.


Bestel

Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen bij onderstaande ondernemers. De mogelijkheden hiervoor verschillen per ondernemer.
Veel restaurants maken gebruik van InVenlo, die dan de bestelling en bezorging afhandelt.

(Voor)bereiding

Warme gerechten worden, zoals je gewend bent, door de ondernemer bereid en bezorgd met inachtneming van strikte hygiënevoorschriften. Aangeschafte producten worden door de winkelier met zorg, aandacht en inachtneming van hygiënevoorschriften verpakt en bezorgd.

Bestellen in Venlo, Tegelen en Blerick

Bezorging

De bezorger zet jouw bestelde waren bij de voordeur neer en belt aan. Na het aanbellen blijft de bezorger op gepaste afstand, totdat je de bestelling in ontvangst hebt genomen. Zo houden ook de bezorgers rekening met de aangescherpte hygiënevoorschriften.

Afrekenen

Er wordt geen contant geld geaccepteerd. Bestellingen dienen digitaal te worden betaald om jou en onze gezondheid te waarborgen. In de meeste gevallen kan dat via iDeal of soms zelfs met een Tikkie wanneer je telefonisch bestelt. De betaalwijze kan dus per ondernemer verschillen.

Bestellen in Venlo, Tegelen en Blerick

Kies categorie

Kies stadsdeel

Zoek op product

Change Salon

Kapsalon, Schoonheidssalon, Venlo

Huizenaar Kappers

Kapsalon, Venlo, Tegelen, Blerick

Ijsco Fantastico

IJs, Venlo

Just for fun productions

Hobby, Venlo

Scooter Verhuur

Sport en Spel, Speelgoed, Hobby, Divers, Cultuur & attracties, Sport & recreatie, Arcen, Velden, Lomm

Sur Meuse

Restaurant, IJs, Lunchroom-koffiezaak, Blerick